Grupni programi

 

FEEL FIT FF VEŽBE OBLIKOVANJA - Trening namenjen početnicima. Fokus je na savlađivanju tehnika u rekreaciji i fitnesu. Naučite pravilno izvođenje pokreta i vežbi kako biste se uspešno bavili svim oblicima fitnesa. Trening nižeg intenziteta.

FEEL FIT FF TRX - Napredni program vežbi višeg intenziteta u kojima koristimo TRX trake. Cilj treninga su snaga i izdržljivost u snazi. Preporučljivo osobama koje su već u trenažnom procesu. Trening višeg intenziteta.

CARDIO BOX je kombinacija aerobika i boksa, posebno prilagođena nežnijem polu, tj. ženama i devojkama koje žele da ojačaju svoj duh i telo. Treninzi su osmišljeni tako da je tokom celog treninga aktivno celo telo (noge, ruke, ramena, grudi, ledja i stomak). Rezultat svega toga jeste povećano samopouzdanje, eksplozivnost, smanjenje straha, stresa i gojaznosti kao i poboljšanje kondicije, samoodbrane i telesne gradje. 

FEEL FIT FF HIIT CONDITIONING - Trening koji ubrzava Vaš metabolizam do maksimuma tako da sagorevate kalorije i do 48 sati. Preporučljivo osobama koje treniraju barem 6 meseci u kontinuitetu. Trening višeg intenziteta..

FEEL FIT FF CORE – Trening se bazira na vežbanju misića stomaka leđa i donje regije tela iznad kolena. Trening je srednjeg intenziteta.

FEEL FIT FF STRENGTH – Trening koji se bazira na poboljšanju izdržljivosti vežbača i podizanje celokupne spremnosti, snage, izdržljivosti u snazi, balansa, kordinaciji, ujedno i fleksibilnosti. Trening je srednjeg do viseg intenziteta.

PILATES - je profinjena forma vezbanja koja istovremeno razvija speificnu misicnu snagu kao i fleksibilnost misica i zglobova, cime se postize optimalna telesna uravnotezenost. Pilates izduzuje i tonizira telo, utice na elegantnu posturu, oslobadja stresa, doprinosi boljoj samokontroli i vecem samopouzdanju. To je tehnika vezbanja takodje terapeutska, pa se preporucuje osobama sa problemima misicno-kostano-zglobnog sastava. Pilates naime, ucvrscuje najdublje misicne slojeve koji su najodgovornija potpora kostano-zglobnih struktura. Osnovni principi pilatesa su: centriranje, gipkost, pravilno disanje, kontrola tela, izrazita preciznost prilikom izvodjenja vezbi, fluidni pokreti i opustenost i istegnutost misica!!!!

ZUMBA FITNESS - program je pre svega inspirisan latino plesovima kao sto su salsa, merengue, reggaeton, cumbia, samba i sl., a u kombinaciji sa fitness pokretima koje je lako pratiti (bez nekog prethodnog iskustva i predznanja), i uz zabavnu latino i internacionalnu muziku, predstavlja jedan dinamican i zabavan fitness program koji cete zavoleti! Zumba fitness pre svega podstice dobro raspolozenje i povecava samopouzdanje, a pri tome mozete izgubiti dosta kalorija i oblikovati svoje telo. Poboljsava kondiciju, koordinaciju i motoriku na zabavan i jedinstven nacin, a trening napustate sa osmehom na licu uz zelju da se ponovo vratite. Moto Zumba fitness programa je upravo zabava i glasi: JOIN THE PARTY!!!!! 

 

Pretraga

Facebook

Facebook Image