Grupni programi

 

PILATES je profinjena forma vezbanja koja istovremeno razvija speificnu misicnu snagu kao i fleksibilnost misica i zglobova, cime se postize optimalna telesna uravnotezenost. Pilates izduzuje i tonizira telo, utice na elegantnu posturu, oslobadja stresa, doprinosi boljoj samokontroli i vecem samopouzdanju. To je tehnika vezbanja takodje terapeutska, pa se preporucuje osobama sa problemima misicno-kostano-zglobnog sastava. Pilates naime, ucvrscuje najdublje misicne slojeve koji su najodgovornija potpora kostano-zglobnih struktura. Osnovni principi pilatesa su: centriranje, gipkost, pravilno disanje, kontrola tela, izrazita preciznost prilikom izvodjenja vezbi, fluidni pokreti i opustenost i istegnutost misica!!!!

CARDIO BOX je kombinacija aerobika i boksa, posebno prilagođena nežnijem polu, tj. ženama i devojkama koje žele da ojačaju svoj duh i telo. Treninzi su osmišljeni tako da je tokom celog treninga aktivno celo telo (noge, ruke, ramena, grudi, ledja i stomak). Rezultat svega toga jeste povećano samopouzdanje, eksplozivnost, smanjenje straha, stresa i gojaznosti kao i poboljšanje kondicije, samoodbrane i telesne gradje.

CARDIO KICKBOXING  - kardio trening na kom razmenjujete direkte, krosee, aperkate, koristite nožne tehnike i kolena, i sve u kombinacijama sa raznim vrstama sklekova, čučnjeva, skokova, core vežbi i vaš trening će biti potpun. Osmišljen je tako da vam pomogne na putu jačanja svog  tela i uma. Tokom jednog treninga možete sagoreti od 500 do 800 kalorija što je i do dva puta više nego samostalnim treningom ili treningom u teretani. Početnici če izgraditi svoju izdržljivost, snagu i fleksibilnost, dok će iskusniji vežbači unaprediti tehniku. Naučićete da pravilno izvodite udarce nogama i rukama, izbacite negativnu energiju i trening završite zadovoljni.

ZUMBA FITNESS program je pre svega inspirisan latino plesovima kao sto su salsa, merengue, reggaeton, cumbia, samba i sl., a u kombinaciji sa fitness pokretima koje je lako pratiti (bez nekog prethodnog iskustva i predznanja), i uz zabavnu latino i internacionalnu muziku, predstavlja jedan dinamican i zabavan fitness program koji cete zavoleti! Zumba fitness pre svega podstice dobro raspolozenje i povecava samopouzdanje, a pri tome mozete izgubiti dosta kalorija i oblikovati svoje telo. Poboljsava kondiciju, koordinaciju i motoriku na zabavan i jedinstven nacin, a trening napustate sa osmehom na licu uz zelju da se ponovo vratite. Moto Zumba fitness programa je upravo zabava i glasi: JOIN THE PARTY!!!!!

 

FUNKCIONALNI TRENING je skup najkorisnijih elemenata i sredstava iz sportske i rekreativne prakse, koji vam provereno može doneti rezultate u rekordnom vremenu. Jedna od ključnih prednosti ovog programa ogleda se u pomoći u prevenciji od povreda kroz pravilno učenje tehnika izvođenja svih vežbi na treningu. Ostale prednosti se ogledaju kroz osetno povećanje energetskih kapaciteta, povećanje mišićne snage i agilnosti, povećanje gipkosti, ostvarivanja bolje telesne kompozicije i pravilnog držanja, zdravijeg pristupa životu, lakšeg obavljanja svakodnevnih aktivnosti, veće motivacija, veće inspiracije na svakom treningu i velikoj želji za napredovanjem.

 

Pretraga

Facebook

Facebook Image